Monday, February 1, 2010

ဝါးတီး။၂။

အမဲသားစတိတ္ ၊ဆလပ္






ဝက္သားလိပ္



ၾကက္သြန္ေၾကာ္၊ ပဲကပ္ေၾကာ္


ဗူးသီးေၾကာ္၊ တို႔ဖူးေၾကာ္၊ မန္းဒေလး ပဲေၾကာ္ (ပ်က္သြားတယ္ :D)

ေကာက္ညွင္းလံုးေက်ာ္

ငခ်ိတ္ေပါင္း

ပဲၾကာဇံသုတ္ (အီေဖကိုယ္႔ စတိုင္)

မန္းဒေလးပဲေၾကာ္ (အမွန္အကန္)

ေပါ႔ဆိမ္႔

ေမာင္ေနာင္ စမူဆာ နဲ႔ လက္ဖက္ရည္ :P (ေမာင္ေအးက ၿပန္မလာပါနဲ႔ ေတာင္းပန္ပါတယ္ဆိုလို႔ ဆက္ေနေနတာ)

ေနာင္လာ ဒန္ေပါက္ :D (နီလာကို အၿပဳတ္တိုက္မယ္႔ ေနာင္လာ)

တုတ္ထိုးခ်ဥ္စပ္ရည္ေဖ်ာ္ ၊ ေကာက္ညွင္းလက္ဖက္ ရည္ေႏြးၾကမ္း ( ေကာက္ညွင္းေမႊးရြက္က ညီမရွင္မင္းေကာင္းမွဳ :P)


ေရႊေနာင္ ဘဲကင္ :)) (ေရႊဘဲကေတာင္ ၿပန္မလာပါနဲ႔လို႔ အီးေမးလ္ ပို႔ၿပီးတားထားတာ (အီးေမးက ဖ်က္ၿပစ္ၿပီေနာ္ မရွိေတာ႔ဘူး :P)



ေနာင္ေကေကအို ေၾကးအိုးဆီခ်က္ :D (စားရတဲ႔လူေတြက ေၿပာၾကတယ္ စားရလို႔ေၿပာတာမဟုတ္ပါဘူး တဲ႔ စားဖိုမွဴး ေသလို႔ ၀င္စားသလားမသိ ေတာ္ေတာ္စားေကာင္းတယ္ ရန္ကုန္ကိုေတာင္ သတိမရေတာ႔ဘူးတဲ႔ ေၿပာလို႔ေၿပာတာမဟုတ္ပါဘူး ကိုယ္လုပ္တာ ေကာင္းမွန္းလည္း သိတာေပါ႔ကြယ္ အဲငွယ္ :P)

သားရည္မ်ား က်ၾကကုန္ေစေသာ္ဝ္။ ေပ်ာ္တာ :D၊

7 comments:

:P said...

ၱၷၼဤေဖကိုယ့္ပဲၾကာဆံသုတ္က ပန္းကန္ႏွဳတ္ခမ္းမွာ ႏွမ္းစိေတြ ေပေနတယ္ (အျပစ္ရွာတာ)
ဘဲေတာင္္ အိမ္မွာ ကင္တယ္..ဟုတ္စ...။ ေတာ္ထွာ။

:P said...

ဗူးသိးေၾကာ္ကေတာ့ ခ်ီးက်ဴးပါတယ္ေအ..
နာေၾကာ္တာ တစ္ခါမွအဲလိုမျဖစ္ဘူး၊
ေကာက္ညွင္းလံုးေၾကာ္စားဖူးခ်င္တာ... ၾကိဳက္ေလာက္တယ္။ ဘယ္လိုလုပ္သနည္း။

:P said...

စမူဆာက ရယ္ဒီမိတ္ကိုေၾကာ္တာလား၊ ကိုယ့္ဘာသာလုပ္တာလား ေျပာေျပာရွင္းပါ။

ေၾကးအိုးဆီခ်က္ စားခ်င္ထွာ.. နာလည္း စားရေတာ့မွာပါ။ ....

အရင္ တို႔ဟူးသုတ္ေလာက္ေတာ့ သြားေရမယိုဘူး။

ThuHninSee said...

ဘဲကင္ကေတာ႔ရွယ္ပဲဟ။ ေနပါအုံး ဒီဘေလာ႔ဂ္က ကြန္မန္႔ကို ဆင္ဆင္ကန္ထရိုက္ဆြဲေရးေနတာလား။ တကတည္း သူခ်ည္းပဲ။ ဟြန္း မုန္းစရာ။

ခ်စ္သမီး said...

ပဲၾကာဇံသုတ္.. ရွလြတ္.. ရွလြတ္.
မႏ ၱေလးပဲေၾကာ္.. ေကာင္းမွေကာင္း
တုတ္ထိုး ႀကိဳက္မွ ႀကိဳက္.
ေၾကးအိုး ရွလြတ္. ရွလြတ္
ေကာက္ညွင္းလက္ဖက္ေျခာက္
အေကာင္းဆံုး။

ဧည့္သည္ လာလုပ္မွပဲ။
ဟိ
nn

:P said...

ဒီမယ္... မယ္သူ႔ (ThuHninSee )
မေက်နပ္ရင္ မီေအာင္လိုက္ေရးေပါ့ေအ့..
ေနာက္တစ္မန္႕ပြတ္ခဲ့တယ္... ဘာဖစ္လဲ

naungthu said...

ဆင္ဆင္ ဘူးသီး ေၾကာ္လုပ္နည္း ေရွ႔မွာ ေရးထားတယ္.....စမူဆာ ကိုယ္႔ဟာကိုယ္ လုပ္တာေပါ႔ ကိုယ္တိုင္ခ်က္ေတြၾကည္႔ပဲ အိမ္ရွင္ထီးပါဆိုမွ :P